Hoppa till sidans innehåll

Veckans Bana


Ett unikt erbjudande for alla ni som:
 - Vill ha en utmaning i vardagen!
 - Söker en bra anledning att komma ut i skog och mark!
 - Gillar att orientera!
 - Vill behärska karta och kompass!
 - Lära er hitta bättre på ön!

IFK Lidingö orientering att erbjuda alla intresserade Lidingöbor att varannan vecka få en ny utmaning i form av en orienteringsbana, på olika kartor runt om på ön, skickad till sig på mejl. En unik möjlighet att bli bättre bekant med ön och samtidigt en räv på att orientera!

Så här går det till:
Genom att skicka in din anmälan till veckans bana får du varannan vecka under våren och hösten en pdf-fil med en ny orienteringsbana skickad till din mejl. Du skriver själv ut kartan och följer de instruktioner angående utskriftsskala med mera som kommer att finnas i det utskickade mejlet.

I skogen kommer du att hitta små uppsatta kontrollskärmar så att du vet att du har kommit rätt. Svårighetsgraden kommer att vara medel och banan kommer att vara från 3 till 6 km lång. Någon vecka blir banan av medeldistanskaraktär, någon gång långdistans och någon gång kanske vi bjuder på en bana av sprintkaraktär (på en sprintkarta). Banan hänger ute i 4 -6 veckor.

Sida med kartor för nedladdning.

Anmälan:
Skicka ett mejl till This is a mailto link och märk mejlen "anmälan veckans bana". Samma mejladress kan du också använda om du har synpunkter på banan eller upptäcker att en kontroll har försvunnit.

Tipsa även gärna dina motionsintresserade vänner på jobbet, i kvarteret eller huset där du bor om att "veckans bana" finns.

Och du:
Du är givetvis välkommen att bli medlem i Sveriges roligaste orienteringsklubb, IFK Lidingö SOK. Är du med i vår klubb kan du också få hjälpa till med världens största - och bästa - terränglopp, Lidingöloppet, som vi arrangerar tillsammans med IFK Lidingö Friidrott. Fyll i formuläret här om du vill bli medlem i IFK Lidingö SOK

Välkommen ut i de fina Lidingöskogarna!

Hälsningar IFK Lidingö SOK

Uppdaterad: 2017-08-10 15:57
Skribent: Øystein Kvaal Østerbø

Stolt arrangör av:

Spring orientering när det passar dig:
veckans_bana

Anmälan till orienteringstävlingar
eventor

Klubbens samarbetspartners
noname logo med platta

    resultat-logo-svart-368C

   Mila

Snabblänkar inom klubben:
Bli medlem

Säckakockar

Facebook - Elit

Facebook - Ungdom

FB-Bredd

doma_small

 

 

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 073-020 34 62
E-post: This is a mailto link

Se all info