Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Bli medlem i  IFK Lidingö Skid och Orienteringsklubb.

Fyll i formuläret längre ner på sidan för att ansöka. När du har blivit medlem så kommer du att få en personlig inloggning till hemsidan (skickas ut via IdrottOnline). Denna behövs då du exempelvis ska anmäla dig till tävlingar eller komma åt vissa dolda sidor på hemsidan.

Medlemsavgift;

  • Familj (samma adress) 1500:-
  • Vuxen (17 år och äldre) 600:-
  • Ungdom (t.o.m 16 år) 400:-
  • Tävlingsavgift Vuxen (17 år och äldre) 600:-

I medlemsavgiften ingår:

  • Medlemskap i föreningen.
  • Springa stafett för klubben gratis.
  • Rätt att delta i individuell ol-tävling (kostnad faktureras).
  • Vissa läger och tävlingsressor sunventionerade.
  • Rätt att delta i Vasaloppet (tävlingsklass). Startavgift ingår ej.

I medlemsavgift + tävlingsavgift ingår även:

  • Gratis deltagande på orienteringstävlingar (ej under perioden 15 juni-1 augusti) i Sverige.

Om du har frågor som rör ditt medlemskap, exempelvis inloggning på hemsidan och på eventor: mejla This is a mailto link så får du hjälp och svar.

Det här händer efter att du skickat in din ansökan

Efter att du har skickat in din medlemsansökan så kommer vår administratör att godkänna ansökan. I och med det kommer du att få ett mejl (från IdrottOnline) till den adress du angav i ansökan. I det mejlet får du en inloggning till klubbens hemsida (och IdrottOnline).  Du kan nu logga in på klubbens hemsida via hänglåset uppe till höger. Och då kan du se en varukorg i övre fältet där du kan betala din medlemsavgift.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 073-020 34 62
E-post: This is a mailto link

Se all info