Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Naturpasset Lidingö 2021

Välkommen till Hälsan Ö och Naturpasset

Nu finns det populära Naturpasset även på Lidingö!

Du kan läsa mera om Naturpasset här!

IFK Lidingö SOK har 3 st olika Naturpasset kartor till försäljning på Lidingö: två st på Grönsta (en orienteringskarta och en MTBOkarta) och en på Långängen.  Det finns 24 kontroller på orienteringskartorna och 14 kontroller på MTBOkartan. Kartorna kostar 100kr/st. Betalning sker via Swish (123 000 4713) eller BG (624-2754). 

Alla Naturpass kartor finns till försäljning hos Friskis&Svettis Lidingö och hos Sibyllegatans Optiker. Det går även bra att skicka hem till folk eller möta upp för utlämning, kontakta då Madeleine Cassel (kontaktuppgifter nedan). Alewalds på Kungsgatan säljer endast Grönstakartan för orientering (OBS kostar 135kr pga momsplikt). 

I mappen man köper finns det med infoblad, kontrollkort för 50 kontroller samt karta i plast. I mappen finns också lite info om kontrolldefinitioner och orientering.

Kontrollerna sitter ute 15 april till 31 oktober. De sitter på pinnar med en orange-vit skärm märkt Naturpasset. På varje pinne finns två siffror och en bokstav som du noterar på ditt startkort i valfri ruta.

Om du önskar kan du sedan registrera dina koder på www.naturpasset.se och delta i utlottningen av Silvas nya kompass Arc Jet. Du behöver också ta en bild som beskriver din Naturpassupplevelse. Senast den 1 december ska din registrering vara gjord och vinnaren presenteras på www.naturpasset.se vecka 50.  Om du hellre vill skickar du ditt startkort till;

Madeleine Cassel, IFK Lidingö SOK, Vävar Johans Gata 15, 120 68 Stockholm så hjälper vi till med registreringen.

IFK Lidingö SOK kommer att ha 3 egna utlottningar; 31/5, 15/8 samt 30/9.  Alla som tagit minst 14 kontroller är med i utlottningen. Det går bra att mejla eller smsa en bild av startkortet. Vinnare kontaktas efter lottningen.

Om det saknas kontroller eller om ngt annat hänt med dem så vill vi gärna ha information om det till; This is a mailto link eller smsa 0736 798 783

Om du tycker det här är roligt finns möjligheter utveckla orienteringskunskaperna i IFK Lidingös verksamhet. Det finns kurser för både barn och vuxna, och de flesta håller till vid klubbstugan Säckatorp på Grönsta Gärde. 

      Väl mött i skogen!  IFK Lidingö SOK, www.ifklidingo.se 

Uppdaterad: 15 APR 2021 21:07 Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info