Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Naturpasset Lidingö 2022

Välkommen till Hälsan Ö och Naturpasset

Nu finns det populära Naturpasset även på Lidingö!

Du kan läsa mera om Naturpasset här!

IFK Lidingö SOK har 2 st olika Naturpassetkartor till försäljning på Lidingö: en orienteringskarta på Långängen och en MTBOkarta i Sticklinge-Grönsta.  Det finns 40 kontroller på orienteringskartan och 19 kontroller på MTBOkartan. Kartorna är i A3 format och kostar 135kr/st. Betalning sker via Swish (koden står på kartan: 123 000 4713) eller BG (624-2754). 

Alla Naturpasskartor finns till försäljning hos Friskis&Svettis Lidingö, Orienteringsspecialisten, Alewalds och hos Sibyllegatans Optiker. Det går även bra att skicka hem till folk eller möta upp för utlämning, kontakta då Madeleine Cassel (kontaktuppgifter nedan).  

I mappen man köper finns det med infoblad, kontrollkort för 50 kontroller samt karta i plast. I mappen finns också lite info om kontrolldefinitioner och orientering.

Kontrollerna sitter ute 1 maj till 31 oktober. De sitter på pinnar med en orange-vit skärm märkt Naturpasset. På varje pinne finns två siffror och en bokstav som du noterar på ditt startkort i valfri ruta.

Om du önskar kan du sedan registrera dina koder på www.naturpasset.se och delta i utlottningen av glasögon från Bliz.  Senast den 1 december ska din registrering vara gjord och vinnaren presenteras på www.naturpasset.se 

Om du hellre vill skickar du ditt startkort till; Madeleine Cassel, IFK Lidingö SOK, Vävar Johans Gata 15, 120 68 Stockholm så hjälper vi till med registreringen.

Om det saknas kontroller eller om ngt annat hänt med dem så vill vi gärna ha information om det till; This is a mailto link eller smsa 0736 798 783

Om du tycker det här är roligt finns möjligheter utveckla orienteringskunskaperna i IFK Lidingös verksamhet. Det finns kurser för både barn och vuxna och de flesta håller till vid klubbstugan Säckatorp på Grönsta Gärde. 

      Väl mött i skogen!  IFK Lidingö SOK, www.ifklidingo.se 

Uppdaterad: 15 APR 2021 21:07 Skribent: Nina Karlsson
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info