Hoppa till sidans innehåll

Veckans Bana


Ett unikt erbjudande för alla ni som:
 - Vill ha en utmaning i vardagen!
 - Söker en bra anledning att komma ut i skog och mark!
 - Gillar att orientera!
 - Vill behärska karta och kompass!
 - Lära er hitta bättre på ön!

IFK Lidingö orientering kan erbjuda alla intresserade Lidingöbor att varannan vecka få en ny utmaning i form av en orienteringsbana på olika kartor runt om på ön! En unik möjlighet att bli bättre bekant med ön och samtidigt en räv på att orientera!

Du behöver självklart inte vara medlem i klubben för att springa veckans bana! Men swisha då gärna en kartavgift på 50kr till klubben på 123 000 47 13!

Så här går det till:
Genom att skicka in din anmälan till veckans bana får du varannan vecka under våren och hösten ett meddelande skickad till din mejl när nya banor sitter ute. Du ladder ner och skriver själv ut kartan (i verklig storlek). 

Sida med kartor för nedladdning. 

Exempelkontroll

I skogen kommer du att hitta små uppsatta kontrollskärmar med en kodlappor så att du vet att du har kommit rätt. Svårighetsgraden kommer att vara medel och banan kommer att vara från 3 till 6 km lång. Någon vecka blir banan av medeldistanskaraktär, någon gång långdistans och någon gång kanske vi bjuder på en bana av sprintkaraktär (på en sprintkarta). Banan hänger ute i 4 -6 veckor.

Anmälan:
Skicka ett mejl till This is a mailto link och märk mejlen "anmälan veckans bana". Samma mejladress kan du också använda om du har synpunkter på banan eller upptäcker att en kontroll har försvunnit.

Tipsa även gärna dina motionsintresserade vänner på jobbet, i kvarteret eller huset där du bor om att "veckans bana" finns.

Och du:
Du är givetvis välkommen att bli medlem i Sveriges roligaste orienteringsklubb, IFK Lidingö SOK. Är du med i vår klubb kan du också få hjälpa till med världens största - och bästa - terränglopp, Lidingöloppet, som vi arrangerar tillsammans med IFK Lidingö Friidrott. Fyll i formuläret här om du vill bli medlem i IFK Lidingö SOK

Välkommen ut i de fina Lidingöskogarna!

Hälsningar IFK Lidingö SOK

Uppdaterad: 07 SEP 2018 15:59 Skribent: Øystein Kvaal Østerbø

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info