Hoppa till sidans innehåll

Veckans Bana


Ett unikt erbjudande för alla er som:
 - Vill ha en utmaning i vardagen!
 - Söker en bra anledning att komma ut i skog och mark!
 - Gillar att orientera!
 - Vill behärska karta och kompass!
 - Vill lära er hitta bättre på ön!

IFK Lidingö orientering erbjuder alla intresserade, att med jämna mellanrum, få en ny utmaning i form av en orienteringsbana på olika kartor runt om på ön! En unik möjlighet att bli bättre bekant med Lidingö och samtidigt en räv på att orientera!

Du behöver självklart inte vara medlem i klubben för att springa veckans bana! Men swisha då gärna en kartavgift på 50kr till klubben på 123 000 47 13!

Så här går det till:
Genom att skicka in din anmälan till veckans bana får du ungefär varannan vecka under våren och hösten ett meddelande skickad till din mejl när nya banor sitter ute. Du laddar själv ner och skriver ut kartan. Sommarmånaderna har vi banor som hänger ute längre!

Sida med kartor för nedladdning. 

Exempelkontroll

I skogen kommer du att hitta små uppsatta kontrollskärmar med kodsiffror, så att du vet att du har kommit rätt. Svårighetsgrad från nybörjare till medel och banorna är 3-6 km långa. Någon vecka blir det medeldistanskaraktär, någon gång långdistans och ibland lägger vi till teknikbanor. Kontrollerna hänger ute i 4-6 veckor. Du kan även följa dina (irr)färder via Livelox. Information om hur du gör finns med i mejlet. 

Anmälan:
Skicka ett mejl till This is a mailto link och märk mejlen "anmälan veckans bana". Samma mejladress kan du också använda om du har synpunkter på banan eller upptäcker att en kontroll har försvunnit.

Tipsa även gärna dina motionsintresserade vänner på jobbet, i kvarteret eller huset där du bor om att "veckans bana" finns.

Och du:
Du är givetvis välkommen att bli medlem i Sveriges trevligaste orienteringsklubb; IFK Lidingö SOK!
Vi anordnar vuxenkurser och åker på tävlingar tillsammans. Är du med i vår klubb kan du också få hjälpa till med världens största - och bästa - terränglopp, Lidingöloppet, som vi arrangerar tillsammans med IFK Lidingö Friidrott. Fyll i formuläret här om du vill bli medlem i IFK Lidingö SOK

Välkommen ut i de fina Lidingöskogarna!

Hälsningar IFK Lidingö SOK

Uppdaterad: 07 SEP 2018 15:59 Skribent: Nina Karlsson

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info