Hoppa till sidans innehåll

Elitmiljö Lidingö


Vi har under årens lopp byggt upp en bra miljö kring löparen och laget. Vi har organiserad träning i klubbmiljö med 5-10 pass per vecka beroende på säsong, utöver detta finns en stor databas med teknikövningar. Vi har ett erfaret team med relevant kompetens runt löparna och gör regelbundna tester vid Bosöns Elitidrottscentrum, har avtal med Lidingö Fysioterapi, ett lokalt friskvårdscenter, och specialistvård kopplat till Access Rehab. Vi vill stödja löparna att ha bästa förutsättningar för att lyckas i det man önskar.



Vårt samarbete med Norrkartor ger klubben tillgång till en stor databas av kartor och vi samarbetar även med klubbar söder om Stockholm för att genomföra träningar söder om stan. Stor-Stockholms området erbjuder en stor variation av terräng som allt är lätt tillgängligt för löparen.

Vinterhalvåret använder vi Bosön elitidrottscenter som bas för träningar vad gäller styrka/löpskolning/rörlighet samt intervaller. Varje vecka har vi nattcup där vi tränar stafetträning och varje torsdag samlas vi i vår klubbstuga Säckatorp för gemensam träning, badstu och middag.

Klubben arrangerar även ett stort antal läger för att du som löpare ska ha bästa möjliga förutsättningar att vara förberedd för värdetävlingar oavsett om de sker i Sverige eller internationellt.

En typisk vinterträningsvecka på Lidingö:

Måndag kväll: Intervaller på Bosön
Tisdag kväll: Långpass teknik
Onsdag morgon: Teknik
Onsdag kväll: Nattcup
Torsdag morgon: Löpskolning/rörlighet/styrka på Bosön
Torsdag kväll: Distans/intervaller från Säckatorp
Fre-Sön: Läger eller långpass teknik

Uppdaterad: 11 SEP 2017 11:05 Skribent: Elittkommittén
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:



STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info