Hoppa till sidans innehåll

25manna 08 oktober 2022

08 JUN 2022 08:54
Du är väl med och springer 25manna i höst?! Det är dags för intresseanmälan! Banorna kommer att gå i vackra Flemingsbergsskogen, en omväxlande miljö med både kulturmark och stora stiglösa partier som inbjuder till spännande och varierande vägval!
  • Skapad: 08 JUN 2022 08:54

Anmäl intresse för att springa årets 25manna - den 8 oktober! En rolig klubbstafett där elit, ungdom och breddlöpare blandas i samma lag.
Passar för de allra flesta klubbmedlemmar utom de allra yngsta. Det finns ett begränsat behov av ungdomar som bara kan springa vit bana - stäm gärna av med din ungdomsledare om du kan vara med om du är tveksam. För mindre erfarna vuxna och ungdomar som behärskar orange/röd nivå finns sträckor att springa. Är du osäker så stäm av med Sussie eller någon annan i klubben.
Det här är en intresseanmälan. Vi har haft fyra lag på startlinjen vid några tillfällen och målet är att få ihop minst tre lag. Ordinarie anmälningsstopp är den 28 augusti och efter det blir anmälningsavgiften högre och vi vill därför veta hur många som är intresserade av att springa.
Lidingö har många framgångar från 25manna genom åren, men allra roligast är det när vi blir många så kom och spring!
Skribent: Nina Karlsson
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info