Hoppa till sidans innehåll

Alexander tog trippla brons

30 MAJ 2022 21:45
Den gångna helgen genomfördes en SM-helg i mountainbikeorientering i Leksand och Insjön. Från IFK Lidingö höll Alexander Dyberg tungan rätt i mun samt kadensen uppe och bärgade tre bronsmedaljer i klassen H 17–20.
  • Skapad: 30 MAJ 2022 21:45

Arrangören Leksands OK bjöd på fina arrangemang i snabbcyklad tallhedsterräng. Fredagens sprint gick från Leksands klubbstuga Källan, lördagens långdistans från Insjön och på söndagens medeldistans var vi tillbaka vid Källan.

Lidingös trupp bestod denna gång av Margareta Meiton, Anders Stjerndahl, Sonia Rodiere och Alexander Dyberg. Det äldre gardet hade denna gång blygsamma placeringar och får skylla på skador, skröplighet, tekniska problem eller vad som helst. Som tur var höll Alexander nivån uppe och tog hem bronsmedalj på respektive distans. Starkt av Alexander med tanke på att han är ny och yngst i klassen H 17–20.

På den inledande sprinten hade han problem med ett läckande framdäck och alldeles för lågt däcktryck men lyckades ändå hålla ihop loppet något så när. Loppet på den avslutande medeldistansen var det som Alexander var mest nöjd med. 

Skribent: Anders Stjerndahl

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info