Hoppa till sidans innehåll

104 Ungdomarna träffades vid Säckatorp

20 JAN 2017 17:37
Föra helgen hade klubben fått uppgiften från StOF att arrangera årets första 13-14 träff för ungdomar från hela Stockholmsregionen.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2017 13:19

Med 104 Ungdomar plus ledare och föräldrar från över 20 olika klubbar var det fullt ös i och utanför klubbens nyligen ny renoverade klubbstuga. Syftet med dessa träffar är att lära känna orienterare i samma ålder från dem andra klubbar och bygga ett större gemenskap mellan alla.

På förmiddagens aktivitet vara alla uppdelat i lag på 5-6 personer. Ungdomarna fick jobba tillsammans för att klara av dem kluriga gruppövningar och samtidigt ta sig igenom den rogainingbana som varje lag skulle göra innan en viss tid. Vi kunde med hjälp av ett rutinerad team i köket servera lunch till alla ungdomar och ledare. Dagen slutade inte vid Säckatorp. När alla hade fått i sig gulaschsoppa och smörgåsar var det dags för eftermiddagens aktivitet. Vi åkte med alla ungdomar till Lidingö Bowling i Bodal där dem kunde köra bl.a. bowling, pingis och shufflebord i 2 timmar. Hela träffen bliv ett lyckat arrangemang för ungdomarna och även ett bra test för Säckatorp där vi kunde se hur stugan funkade med ett riktigt stor gäng samlat.

Vill till slut tacka alla som hjälpte till under dagen och gjorde det till en bra och trevlig dag för alla som deltog.  

Skribent: Nicolas Simonin
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info