Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

10mila i Göteborg

01 FEB 2017 21:28
Det är februari och våren närmar sig med stormsteg. Hur går det med försäsongsträningen? Helgen den 29-30 april arrangeras Tiomila för första gången i Västsverige, i Partille i Göteborgs östra utkanter.
  • Skapad: 01 FEB 2017 21:28

Tre herrlag och fyra damlag är anmälda för IFK Lidingö SOK men vi behöver redan nu få översikt över intresset bland bredd-, ungdoms- och elitlöpare (plus eventuella medföljande föräldrar och ledare) för att säkerställa att vi har tillräckligt med lag och sovplatser. Gå därför in på Klubbaktiviteter i Eventor och skriv upp dig i aktiviteten "10mila" snarast möjligt, om du vill vara med. Ange om du är t.ex. bredd, förälder eller ledare samt vilka dagar du behöver boende. 

Mer detaljerad planering kommer att göras inom en snar framtid men troligt är att transport till och från Göteborg kommer ske med tåg (alternativt egen bil).

Uttagning av breddlöpare kommer inte enbart baseras på resultat utan även på ditt deltagande i klubbens aktiviteter. Att springa Måsenstafetten, Stigtomtakavlen och/eller Kolmårdskavlen för klubben kommer att vara meriterande. Självklart deltar du på Säckaträningar på torsdagar, men försök även var med på Mila Stockholm by Night alternativt klubbens nattcupstävlingar på onsdagar, så att det finns chans att få till en lagkänsla innan Tiomila.

Lycka till med de fortsatta förberedelserna!

/Per Damberg och Tapani Mattus

Skribent: Øystein Kvaal Østerbø
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info