Hoppa till sidans innehåll

10mila veckan närmar sig!

18 APR 2018 16:34
Nu är det mindre än 2 veckor kvar till vårens höjdpunkt 10mila i Nynäshamn. Allas hjälp behövs för att vi ska ha bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp!
  • Skapad: 18 APR 2018 16:34

Nu är det mindre än 2 veckor kvar till vårens höjdpunkt 10mila i Nynäshamn. Utöver förberedelserna för själva tävlingen är det självklart även viktigt att vi förbereder klubbens egna arrangemang inför tävlingen, så att vi sedan på själva tävlingshelgen kan fokusera 100% på tävlingen. Nedan hittar ni ansvarsområdes fördelning:

Damerna – Arrangerar 10mila klubbkväll onsdagen 25.4 klo 18:00 på Säckatorp. Under kvällen utlovas både lek, middag och praktisk information om tävlingen. Kom ihåg att anmäla er via klubbaktiviteter i Eventor!

Inbjudan
Anmälning

Herrar – Ansvarar för byggandet samt nedmonteringen av klubbtält på tävlingsarenan i Nynäshamn. Byggandet sker fredag 27.4 och nedmonteringen efter målgång på söndag. Meddela direkt till Jere hur du är tillgänglig.

Bredd/ungdomarnas föräldrar – Ansvarar för att hålla igång klubbens eget marketenteri under helgen. Meddela direkt till Nina Karlsson hur ni kan hjälpa till (ninack68 @ gmail.com).

Vi hoppas självklart att så många som möjligt deltar och hjälper till att skapa bästa förutsättningarna för en super bra tävlingshelg!

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info