Hoppa till sidans innehåll

25manna!

17 AUG 2018 18:11
Lördagen den 6 oktober är det igen dags att tävla om titeln "världens bästa klubb" då 25manna går av stapeln i Järvafältet!
  • Uppdaterad: 21 AUG 2018 09:29

Även om vi ännu njuter av sommarens värme är det ändå småningom dags att rikta blicken mot hösten. Lördagen den 6 oktober är det igen dags att tävla om titeln "världens bästa klubb" då 25manna går av stapeln i Järvafältet. 25manna är en stafett för hela klubben, det behövs damer, herrar, juniorer, seniorer ja hela klubben helt enkelt! Mera information om tävlingen kan man läsa på Eventor. 

I år siktar vi på att ställa upp med 4 lag i stafetten och det kräver totalt 100 löpare! För att detta skall vara möjligt hoppas vi att alla som vill springa denna roliga stafett anmäler sitt intresse i klubbaktiviteter Här. Anmälningsstopp är i redan i slutet av augusti, så anmäl er gärna snarast möjligast! Och med så många löpare kommer vi ju självklart även att behöva många ledare på platsen, så anmäl i klubbaktiviteten också om du kan hjälpa till som ledare under dagen! Alla med! 

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info