Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mats Lundblad

Äntligen vårväder när vi arrangerade vår medeldistanstävling!

14 APR 2013 22:36
Jag tror att jag delar åsikten att dagens tävling blev väldigt lyckad med en överväldigande majoritet av de som deltog. Och det blev ju rätt många.... Tittar man på Eventor så var det årets högsta deltagarsiffra hittills och ingen framöver har än så länge högre antal, inte förrän vi kommer fram till O-ringen som har mer än fem gånger så många men O-ringen är ju ändå O-ringen....
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:51

Det är så klart väldigt glädjande att så många lockades till oss och vår tävling, som vi - som ni vet - hade dimensionerat för kanske hälften så många deltagare som det nu blev. Tack vare väldigt gott förberedelsearbete, intensiv och god planering och gott genomförandearbete av er alla funktionärer och huvudfunktionärer, särskilt under den gångna veckan, så klarade vi på ett bra sätt av att undvika de befarade flaskhalsarna, faktiskt så att de knappt märktes.

Bra jobbat Nisse och alla på parkeringsfunktionen - informationen från er hade helt klart nått ut till de tävlande och till de boende i området. Bra jobbat i sekretariatet och med allt IT-relaterat, Ulric och hela teamet; inga köer i direktanmälan, snabb resultatservice och bra speakerstöd - och bra speakers!

Bra jobbat med Fredrik med bra banläggning och Öystein och hela skogsgänget med snyggt kartproduktionsjobb och skogsjobb - inga fel någonstans! Vilka härliga mackor och hamburgare och fikabröd hos serveringen, bra Jossan och alla matmästare! Bra betyg till starten som släppte iväg alla i tid och till alla er som tog hand om nästa generations orienterare - härligt att se så många unga ha kul i den snöiga norrsluttningen!

Och så kan man som vanligt så klart inte undvika att bli imponerad, ja nästan rörd över Jespers evigt uthålliga slit med TC tillsammans med vapendragare Terry. Och den sanitärt multibegåvade Jari bidrog också till att dagen kunde bli trivsam både på TC och på WC...(skojar bara...)

Och så bakom hela alltet, mr funktionärsraggare himself, Janne och så tävlingsledare Öystein. Två som jobbat JÄTTEMYCKET inför och under tävlingen. Mycket slit, många timmar i flitens lampas sken, där man kämpat mot tröttheten och för att vår tävling ska bli lyckad.


För att vi gillar orientering.
För att vi vill göra en bra och kul tävling för de andra som gillar orientering.
För att vi unnar dem det.
För att de brukar göra så för oss.

Av kärlek till sin idrott.
Det känns väl bra?

Än en gång stort tack till er alla, några nämnda, inga glömda!

/Micko
nästan outtröttlig ordförande, stolt över sina klubbkamrater

PS: mejla gärna in bra bilder från tävlingen så lägger Öystein upp dem
så kan alla glädjas lite till några dagar till....DS

Skribent: Mikael Tarandi

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info