Hoppa till sidans innehåll

Blodomloppet 2012 – en succé

08 JUN 2012 23:30
Torsdag genomförde vi det 20:e Blodomloppet i Stockholm med både fint löpväder, stor uppslutning av sponsorer och rekorddeltagande. Vi räknar för fullt, men det lutar åt en bit över 13 000 anmälda.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2015 14:55

Alla siffror till trots så är det något annat jag gärna vill lyfta och det är den stora insats som ni alla funktionärer gör för att få arrangemanget att bli en sådan succé.

 

Allt från transporterna från Karlaplan till väskinlämning, information, vätska, snitsling, uppbyggnad av arenan, städningen, ja allt man kan tänka sig skulle inte vara möjligt att få till utan all den hjälp vi får av er. Vi är några själar på Lidingöloppskansliet som försöker hålla ihop och planera hur det skall fungera som bäst. Sedan är det upp till er i klubbarna att få helheten på plats. Det är lika imponerande varje gång att se  engagemanget och insatsen!

 

Nästan 3 000 matkassar skulle fyllas på med bröd och bullar. Vi hade 5-6 ungdomar som jobbade oerhört hårt för att våra gäster inte skulle behöva vänta på sina picknickkassar. Inga sura miner där även om raden med fulla burar nästan spräckte det stora tältet och aldrig verkade ta slut.

 

Det ser nu ut som om Stockholmsarrangemanget slår alla övriga både i kvalitet och antal något vi skall vara stolta över. Nästa år är det 20-årsjubileum så då kommer vi självklart att uppmärksamma det.

 

Stort jättetack till er alla!

Skribent: Tomas Hoszek

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info