Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Blodomloppet Stockholm

05 MAJ 2021 19:49
Även detta år har Blodomloppet fått ställa om efter rådande restriktioner. Men deppa inte för det, du kan delta ändå. Kanske ännu viktigare i år än någonsin!
  • Skapad: 05 MAJ 2021 19:49

FK Lidingö SOK arrangerar vanligtvis Blodomloppet Stockholm ute på Djurgårdsbrunn varje år i juni. Klubben bidrar med många viktiga funktioner under de vanligtvis två dagarna som löparfesten brukar pågå.

 

Men även detta år har loppet fått ställa om efter rådande restriktioner. Men deppa inte för det, du kan delta ändå. Kanske ännu viktigare i år än någonsin!

 

 

Spring Blodomloppet Stockholm på distans mellan den 20 maj och den 9 september!

Blodomloppet Stockholm är en årlig höjdpunkt i vår idrottsgemenskap, där vi vanligtvis samlas i Djurgårdsbrunn för att fira sommaren, folkhälsan, blodgivningen och gemenskapen. Håll traditionen igång – spring loppet även i år!
  När du deltar i Blodomloppet Stockholm stöttar du inte bara klubben utan även blodgivningen - i sjukvården behövs en påse blod varje minut, dygnet runt, året om. Tack för ditt engagemang!

Med anledning av den rådande pandemin kommer inte vårt årliga arrangemang Blodomloppet Stockholm att kunna anordnas som vanligt på Djurgårdsbrunn. Att det traditionella myllret av röda tröjor och folkfest inte infinner sig betyder dock inte att den festliga stämningen och insatsen för blodgivning måste utebli. Hela vägen från den 20 maj och den 9 september har du möjlighet att samla kollegor, vänner eller familjemedlemmar på den traditionsenliga banan på Djurgården eller där du springer helst!

Precis som under ett vanligt år tilldelas alla deltagare i Blodomloppet Stockholm en nummerlapp, en röd t-shirt, en gåva till blodgivare samt en medalj, vilka skickas hem till alla anmälda deltagare i ett startpaket. Anmäler du minst fem personer bildar ni ett lag och får även ett picknickbevis hemskickad i startpaketet.

Hitta tips på löpspår i Stockholm, liksom inspiration inför ditt lopp, på Blodomloppets hemsida.

Välkommen med din anmälan!

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info