Hoppa till sidans innehåll

Guld till Anders Stjerndahl vid MTBO-SM

10 JUN 2018 21:34
I helgen har MTBO-SM avgjorts i Falun. IFK Lidingö tog 6 medaljer totalt varav ett guld vid dagens medeldistans genom Anders Stjerndahl i klassen H50.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2018 11:33

Vid fredagens sprintdistans som avgjordes vid Falu gruva blev det två silver genom Sonia Rodiere i D40 och Anders Stjerndahl i H50. Båda var endast enstaka sekundrar från guld. I seniorklassen blev Jonn Are Myhreen sjua.

 

Foto: Lars Gustavsson 

Lördagens långdistans avgjordes vid Lugnet med väldigt tuffa och utslagsgivande banor. Målet var beläget vid toppen av hoppbackarna och de flesta banorna avslutades med en brant klättring uppför mördarbacken. Denna dag blev det en medalj till IFK Lidingö genom Sonia Rodiere som tog silver i D40.

 Foto: Lars Gustavsson

Dagens medeldistans avgjordes också vid Lugnet men banorna gick mestadels i ett annat område än det som användes under lördagen. Idag blev det alltså guld till Anders Stjerndahl som segrade i H50-klassen, tävlingarnas största klass med 45 deltagare. Det blev ytterligare två brons medaljer genom Sonia Rodiere i D40 och Margareta Meiton i D60.

 Delar av sprintområdet runt Falu koppargruva. Foto: Jesper Svedberg

Resultat Sprint

Resultat Lång

Resultat Medel

 

 

Skribent: Jesper Svedberg

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info