Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Härigt väder för över 900 löpare på IFK Lidingö SOK:s tävling

12 APR 2014 23:20
Vi hade tur med vädret kan man verkligen konstatera. Enda blöta platsen på Grönsta gärde hade vi dock lyckats hitta, precis där vi hade tänkt låta löparna stämpla ut, så vi fick ändra lite i planen där.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2015 14:55

Vi hade runt 630 föranmälda. Ca 240 personer valde att anmäla sig på direktanmälan och ett tiotal valde motionsbanan som Rolf skötte om. Ca 65 representanter för de allra yngsta släktleden valde den strapatsfyllda miniknatbanan som Anna hade designat och där det fanns möjlighet att forcera en brant med hjälp av ett rep.

Tack Janne för att du drev på oss när vi inte insåg att tiden rann iväg i planeringen. Tack Jesper för som vanligt fint TC-arbete. Vilken trygghet att ha dig på den posten. Då görs allt i god tid och på ett fantastiskt väl fungerande vis. Tack till banläggare Fredrik för gott arbete med banor som rönte mycken uppskattning. Ulric får ett fång virtuella tulpaner för träget slit i sekretariatet. Annelis och Patriks marketenteri blev välbesökt och jag tror de flesta funktionärerna och deltagarna gillade utbudet. 

Å så klart tack till tävlingsledare Öystein och Thomas för bra grundarbete från kansliet - och grattis till Öystein som rymde till EM och gjorde ett bra kval idag. Kenneth Kaisajuntti kan glädjas åt positiva omdömen om kartan. Som för övrigt många på Lidingö kan glädjas åt framöver om de springer Lidingö Challenge.

Och så klart: tack till alla funktionärer, ingen nämnd ingen glömd.

Resultat i Eventor

Skribent: Mikael Tarandi

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info