Hoppa till sidans innehåll

Kristian vår nye ungdomstränare

20 MAJ 2013 22:29
Kristian Dahlström, även kallad ”dalle” och född 1989, är klubbens nya ungdomstränare som från och med den 15 maj är anställd på halvtid.
  • Skapad: 20 MAJ 2013 22:29

Kristian bor i Falun där han pluggar till idrottstränare. För tillfället har han bara sitt ex-arbete kvar. I Falun försöker han träna så mycket orientering som han kan för att ta en plats i klubbens (IFK Mora) 1:a lag ute på de stora stafetterna.  Kristian har ett övernattningsrum på Lidingö och kommer i huvudsak vara på ön tisdag-torsdag och vissa helger i samband med läger och tävlingar.

 

Kristian är född och uppvuxen i Åmål (Dalsland). Under ungdomsåren var han aktiv inom idrotter som fotboll, innebandy, längdskidor och orientering. När han var 16 år gick flyttlasset till Mora för att studera 4 år på Mora skidgymnasium. Under dessa 4 år satsade han främst på skidorientering och längdskidåkning. Efter studenten 2009 flyttade Kristian till Falun för att börja plugga till idrottstränare.

 

Hans favoritträningar är svåra tekniska orienteringspass och långa härliga skidturer på vintern. Bästa meriter är JSM-Guld långdistans i skidorientering 2007 samt 8:a på 10mila 2013. 

 

Vår nye ungdomstränare tycker det ska bli riktigt roligt och spännande att börja jobba som ungdomstränare åt IFK Lidingö SOK och ser verkligen fram emot att få träffa alla ungdomar, föräldrar och ledare i klubben. Kristian blir också en viktig kugge och sammanhållande kraft i att fortsätta utveckla Lidingös ungdomsverksamhet så att den blir ännu större och ännu bättre.

Varmt välkommen säger vi!

 

 

 

Skribent: Anders Stjerndahl

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info