Hoppa till sidans innehåll

Lyckade Blodomloppsdagar i kylslaget försommarväder på vackra Djurgården

07 JUN 2015 23:36
Så har vi än en gång levererat ett lyckat arrangemang! Denna gång till närmare 20.000 glada löpare som trotsade blåsten och (i tisdags) regnet på de lättlöpta banorna söder och norr om kanalen. Och längs den.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:42

Ett trettiotal medlemmar hjälpte mig med att hålla banan markerad och bevakad så att inga fellöpningar skulle behöva ske. På våra tre vätskestationer hade vi sammanlagt ett femtiotal (många unga!) funktionärer. Renhållning hade vi hyrt in skolklasser och ett rugbylag till och efter sista målgång på onsdag så rev vi alltihop med hjälp av stenhårt arbetande klubbkamrater som aldrig mattades av utan höll på tills allt var upplastat och klart redan vid halv elva.

Som mest hade vi ca 110 funktionärer i arbete som jobbade för IFK Lidingö SOK.

Ett JÄTTETACK till alla er som ställde upp när jag eller Tobbe eller någon annan kontaktade er via mejl, telefon, hemsida, ..... Utan er skulle det aldrig funka att åstadkomma sådana här lyckade tävlingar. Jag tycker ni också ska ta åt er lite av den tacksamhet som löparna utstrålade.

Och för er som inte hade möjlighet att hjälpa till på årets Blodomlopp så blir det så klart nya möjligheter till det 2016 igen.

Än en gång tack för just din hjälp och ditt bidrag till att vi kan fortsätta bedriva IFK Lidingö SOKs framgångsrika verksamhet.

 

För styrelsen

Micko

Skribent: Mikael Tarandi

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info