Hoppa till sidans innehåll

SM i MTBO i Stockholm avgjordes i helgen

25 AUG 2019 18:18
Fredagen den 23 augusti arrangerade IFK Lidingö SOK SM i Mountainbikeorientering på distansen sprint. Tävlingen samlade drygt 300 åkare vilket gör det till en av de största MTBO-tävlingarna i Sverige under 2019.
  • Skapad: 25 AUG 2019 18:18

Arenan var förlagd strax söder om Stockholms universitet och tävlingsområdet var Norra Djurgården. Väderprognoserna såg från början lovande ut men ju närmare tävlingsdatumet vi kom desto sämre såg prognosen ut. Och när förberedelserna var som intensivast och Arenan byggdes och kontrollerna sattes ut så regnade det bitvis riktigt ihärdigt. Men när tävlingen väl drog igång så blev det uppehåll. Ett stort tack till alla arrangörer som hjälpte till så vi kunde bjuda på ett väldigt uppskattat MTBO-arrangemang. Många tävlande har efteråt kommit fram och tackat för bra karta, roliga banor och ett i övrigt bra arrangemang.

Här på SOFT:s hemsida kan du läsa mer om vår tävling och hur det gick i huvudklasserna.

Men hur gick det då för Lidingös egna åkare på lördagens långdistans och söndagens medeldistans? Vi kan konstatera att arrangerandet krävde sin tribut så fysiskt och mentalt var väl ingen på topp. Desto starkare att vi ändå genom Sonia Rodiere (2:a i D50 på långdistansen) och  Nils Malm (3:a i H40 på medeldistansen) lyckades få med oss två medaljer till ön.

Skribent: Anders Stjerndahl

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info