Hoppa till sidans innehåll

Tack för bra jobb på LL

29 SEP 2014 23:41
Styrelsen vill framföra ett stort tack till er alla som hjälpte till med att göra
årets Lidingöloppshelg till den framgång som det blev.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:27

Nytt deltagarrekord, närmare 45.000 totalt. Nöjda och glada deltagare och - vad vi  blivit informerade - inga svåra sjukfall eller olyckor. Och vilket fantastiskt väder vi hade beställt - eller hur? Optimalt för löpare och finfint för publiken - för det mesta. Och för oss funktionärer.

Tack till alla er funktionärer och huvudfunktionärer. Alla era insatser behövs, stora som små, allt betyder något i helheten och allt hänger ihop. Blir det stopp någonstans så påverkas en massa andra funktioner också. Precis som med trafiken, som tyvärr korkade igen då ett körfält stängdes av in mot stan från Siljaterminalen ungefär. Detta ledde på lördagskvällen till köer hela vägen därifrån in mot stan och sen till att hela vägen ända till Rudboda korkade igen, så att vare sig bilar eller bussar kom fram. Trist för de som sprungit och var trötta och skulle hem och återhämta sig. Men tyvärr inget vi kunde göra något åt. 

Men det allra allra mesta fungerade mycket bra och de löpare jag pratade med var somliga närmast lyriska över sin upplevelse och höjde oss faktiskt till skyarna (i det närmaste) för ett fantastiskt arrangemang. Värmer gott i en lite trött kugge i den stora organisationen!

Som vanligt hoppas vi att du känner att du gärna vill göra en lika fin insats även under nästa års Lidingöloppshelg och att du tackar ja när du får frågan om detta. För den kommer!

Lidingöloppets hemsida: lidingoloppet.se

För styrelsen
/Micko
Skribent: Mikael Tarandi

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info