Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Holgersson

Tack till världens bästa funktionärskår

27 OKT 2014 21:37
Lidingöloppets 50-loppsjubileum blev ett riktigt kraftprov för alla inblandade.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:27

Rekord i antal deltagare (över 45 000), stort medialt fokus, förväntansfulla löpare och sponsorer gjorde att det positiva trycket på Lidingöloppsorganisationen blev extra kraftigt i år.

Nu blev resultatet klart godkänt där över 9 600 svarande deltagare givit oss ett betyg motsvarande 4,33 på en 5 gradig skala. Det trevliga bemötandet från alla funktionärer är en ofta återkommande kommentar.

Våra sponsorer är över lag väldigt nöjda och vi på Lidingöloppskansliet hoppas att ni som arbetat som funktionärer under helgen också är nöjda med arrangemanget i stort, även om det alltid finns många förbättringsområden.

Ni är Lidingöloppets i särklass största tillgång. Utan er, ert stora engagemang och enorma arbetsinsats skulle Lidingöloppet inte finnas till och föreningslivet bli betydligt fattigare på både medel och upplevelser.

Nu har vi ytterligare ett arrangemang att ta hand om, Stockholm Tunnel Run som är en engångsföreteelse men stor möjlighet. Vi hoppas att ni alla känner av en stor dos av tacksamhet för årets jubileumslopp av oss.

Tomas Hoszek

Lidingöloppet

Lidingoloppet_2014_holgersson_067

Skribent: Øystein Kvaal Østerbø

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info