Hoppa till sidans innehåll

Tävling annandag påsk

06 APR 2015 23:11
Tack till alla som hjälpte till på vår tävling idag annandag påsk.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2015 14:55

Det blev ett bra deltagande i det fina vårvädret och på Eventor står att det var 931 anmälda, vilket är en bra siffra. Känn stolthet över att du varit med och åstadkommit detta.

Vi får goda betyg på Eventors deltagarenkät och de jag pratade med var väldigt nöjda med banor och terräng. Även servicen på "Arenan" Käppala skola (min första skola, här gick jag 1960 till 1965, känns inte så värst arenaartat men OK då....) fick gott betyg och vi hade ju rätt nära från parkering och till start, så vad fanns att vara missnöjd med?

Så ett stort tack till alla som hjälpte till när vi bjöd dessa våra deltagare på en bra dag.

Ett särskilt tack till Stig Thunell med medhjälpare som slet med att få "Arenan" i ett trevligt skick, Ulric med besättning som skötte direktanmälan med den äran och som dessutom fick fram resultaten snabbt trots en liten störning med "minustider" efter 12:00, Anneli och Patrik med säljande medhjälpare i markan, skogspatrullen med Filip i spetsen och banläggare Fredrik, och så tack för fina insatser på allt som ska till för att det ska bli en bra tävling; parkering, miniknat, barnpassning, högtaleri, resultatservice, start osv.

Och så kan man ju inte annat än att konstatera att denna tävling troligen inte blivit så bra som den blev om inte Janne hade manat på oss i tävlingsledningen - med Öystein i spetsen - hela tiden, från det att vi kom igång alldeles för sent, tills sista snitseln i Brevik plockades ner av honom själv vid fyratiden. Tack!

Nu tar vi lite vila och så laddar vi om för kommande insatser inom Lidingöloppet och inom IFK Lidingö SOK!

För tävlingsledningen 

Micko
Skribent: Øystein Kvaal Østerbø

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info