Hoppa till sidans innehåll

Två dagars Blodomlopp - stor succé!

05 JUN 2014 19:05
För första gången i Blodomloppets histroria har vi genomfört det som ett tvådagarsarrangemang. Så det har varit två intensiva dagar, med väder som var sådär för att äta picknick men fint för löpning och med gott humör bland deltagarna och funktionärerna.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:27

Jag höll själv i samordningen av vår klubbs funktionärsinsatser, med stöd av främst Tomas Tapper, Torbjörn Jarlemark och Sofia Törnqvist, till vilka jag riktar ett varmt tack. Och sen så klart ett jättetack till er alla som hjälpte till ute på banan,  på vätskekontroller, i nummerlappsutdelningen, med renhållning, med byggnation och rivning och andra saker och sen det omfattande arbetet på onsdagskvällen med att plocka ihop allting. Vilket brukar kunna vara jättejobbigt och bli jättesent MEN som nu gick fort och rätt och med många som jobbade och det med glada miner vilket underlättar något alldeles väldigt mycket. Jag passar också på att framföra det beröm ni alla har fått från andra i ledningen för arrangemanget. Bara beröm till alla orienteringens funktionärer!

Det är genom att jobba på det här sättet som vi gör det möjligt att fortsätta med vår fina verksamhet och nå våra stora framgångar. Tack! 

Nu laddar vi om för Jukola-budkavlen för eliten nu närmast och sen så klart för en jätteinsats som arrangörer av Lidingöloppet sista helgen i september. Då hoppas jag så klart att alla som kan är med och hjälper till igen!

För styrelsen
Micko

Skribent: Mikael Tarandi

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info