Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsserien 2016

06 OKT 2016 13:53
Under helgen deltog klubbens ungdomar i ungdomsseriens finaltävling ute i Jakobsberg. Klubben har haft bra resultatet på årets krets- och regionaltävlingar.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2017 17:53

Inför söndags final låg klubben på en 11:e plats men det var inte många poäng upp till Täby och Skarpnäck som låg på 9:e resp. 10:e plats. 

Finalen var Sprintorientering och alla våra 40 ungdomar var taggade att sätta högsta fart från start för att jaga poäng och avsluta säsongen med fina prestationer. Under tävlingens gång så fick vi hör hur vi låg till men vi låg fortfarande efter Täby. Det var inte tills dem sista löparna var i mål som vi fick det bekräftat att vi hade gått om både Täby och Skarpnäck och tog en överraskande 9:e plats.

Slutresultat sammanställning

Ungdomsorienteringen växer mycket i Stockholm och det kan man se genom antal startande vi varje del tävlingen från varje klubb. På söndags final hade man det högsta antalet deltagare i Ungdomsseriefinalens historia med över 1000 starter. Detta gör att klubbens 9:e plats är ännu mer imponerande med tanken på att konkurrens i distriktet är bättre än någonsin.  Alla ungdomar som har deltagit under året ska vara stolta att vi i år har uppnått klubbens bästa slutplacering i Ungdomsserien genomtiderna. 

Skribent: Nick Simonin
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info