Hoppa till sidans innehåll

Vi bidrog med 532 000 till Cancerforskningen

29 SEP 2017 17:41
Klubben tillsammans med IFK Lidingö Friidrott bidrog med över en halv miljon kronor till cancerforskningen i samband med Lidingöloppshelgen.
  • Skapad: 29 SEP 2017 17:41

Inom ramen för Lidingöloppet så samlades det totalt in 532 000 kronor till Cancerfonden i samband med söndagens lopp inom ramen för Lidingöloppshelgen. 

Vi har under flera år arbetat hårt med vårt samhällsansvar och har via våra arrangemang med TunnelRun och nu senast Citybanan samlat in stora belopp till Stockholms Stadsmission. 
I samband med fjolårets Lidingölopp så beslöt vi att samarbeta med Cancerfonden och ICA kring söndagens tävlingar inom ramen för Lidingöloppshelgen.

I år var satsningen större och hela fd. Lidingö tjejlopp är numera Rosa Bandet-loppet. Vi har valt att skänka en hel startgrupp till förmån för cancerforskningen samt att vi även öppnade upp för en mixklass så alla kan delta även på söndagen och vara med och bidra.
Vi kommer fortsätta vårt arbete med att vara en bidragande faktor i samhället och mer om vår satsning på löpning och föreningskultur på Järvafältet samt vårt bidrag till Cancerforskning och Stockholm Stadsmission finns att läsa på Lidingöloppets hemsida 

Vi bidrar även med arrangerandet av evenemangen inom ramen för Lidingöloppet till att samtliga föreningar som hjälper oss göra en fantastisk löp- och besöksupplevelse får ett ekonomiskt tillskott till föreningarna. 

- Med en otrolig stolthet vill jag tacka alla som bidrar till att vi i IFK Lidingö SOK kan vara en så stor bidragande aktör i samhället och för föreningslivet och jag hoppas ni som medlemmar i klubben känner en stolthet och att ni nu fått några dagars vila och återhämtning från arrangemangen.
Lidingöloppet och de arrangemang vi har är en stor del av vår verksamhet men att vi kan bidra till samhället i olika former känns fantastiskt och viktigt, säger Robert Larsson, klubbens ansvarige i Lidingöloppets ledningsgrupp

 

Skribent: This is a mailto link
E-post: This is a mailto link@ifklidingo.se

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info