Hoppa till sidans innehåll

Årets Bubblare 2017

03 OKT 2017 10:14
På söndag morgon åkte 48 ungdomar från Lidingö till Ungdomsserien finalen i Huddinge centrum
  • Skapad: 03 OKT 2017 10:14

Tror vi har aldrig varit så många ungdomar som har åkt iväg till en tävling utanför ön tidigare. Snättringe SK bjöd på roliga, snabba och utmanande sprint banor som klubbens ungdomar behärskade bland gatorna söder om stan. När alla vara i mål skulle slutresultatet summeras efter en lång väntan fick vi veta att klubben hade slutat återigen på en mycket fin 9e plats dock med i år med högre totalpoäng än fjolåret.

Men det slutade inte där! Klubben fick även ta emot pris Årets Bubblare. Priset  som delas ut till den klubb som har gjort största lyftet mot fjolårssäsong. Vill tacka ledare och föräldrar som har varit med under säsongens deltävlingar och framförallt ska alla ungdomarna vara stolt över deras prestationer under alla 4 deltävlingar.  

Vi kan kontrastera efter årets ungdomsserien att vi försätter att närmar oss dem största ungdomsklubbar i Stockholm när det gäller antalet ungdomar på tävlingarna.    

Nu börjar säsongen närmar sig slutet men vi har en del roliga tävlingar och aktiviteter att se fram emot innan vi rundar av med Bosödagen i mitten av November.  

Slutresultat 2017

Bilder och video från finalen

Skribent: Nicolas Simonin
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info