Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Arrangemang våren 2019

03 NOV 2018 13:15
  • Uppdaterad: 03 NOV 2018 13:15

Hej klubbmedlemmar,


Även om säsongen ännu inte är riktigt avslutad är det dags för planering av 2019 års säsong där vi, IFK Lidingö SOK arrangerar finalen för MILA By Night den 13 mars, en medeldistans den 1 maj på ön samt även en deltävling i ungdomsserien i maj. Därför detta upprop där vi söker områdesansvariga och ledare till dessa orienteringstävlingar som vi ansvarar för våren 2019.

Några initialt viktiga personer vid Finalen av MILA By Night, vid vår medeldistanstävling och vid ungdomsserietävlingen är Tävlingsledare, tävlingsadministrationsansvarig, ansvarig banläggare och ansvarig för arenan. Vilka behöver mötas detta år för viss administration som måste beredas gentemot kommun, markägare och lämplig skola redan i år. Tyvärr kan jag inte vara tävlingsledare denna gång då mitt arbete flyttar från Stockholm till Enköping i vinter.

Tacksam för svar och återkoppling via e-post både med hur ni kan och vill delta i arrangemanget, dels i planeringen men framförallt vid genomförandet.

Vidare så är Sticklinge området nu avlyst för träning för ungdomar upp till 16 års ålder. Klubbens ungdomar ska kunna delta vid tävlingen och springa i sina ordinarie klasser om de vill.


Vänligen,
Tapani

Tapani Mattus
Ordförande
IFK Lidingö SOK

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info