Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte och ny ordförande

17 MAR 2017 09:19
IFK Lidingö SOK hade på torsdagen ett välbesökt årsmöte på Säckatorp. Verksamheten fortsätter att utvecklas på ett mycket positivt sätt och årsmötet gav sittande styrelse sitt förtroende att fortsätta resan framåt.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2017 09:59

Årsmötet gick igenom och behandlade 2016 års verksamhet och tog även avstamp i visionen mot 2020 och vart vi är någonstans. Glädjande nog så har vi kommit långt mot den högt uppsatta visionen som beslutades på årsmöte 2014. Styrelsens verksamhetsplan och budget för 2017 godkändes och den härliga stämningen i klubben återspegling i diskussionerna på årsmötet. 

Förändringar i styrelsen
När vi kom till valen av förtroendeposter för 2017 så hade sittande ordförande Mikael Jansson bett om entledigande från ordförande posten, och i hans ställe så kunde ett enat årsmöte välja Tapani Mattus till ny ordförande.
Mikael valdes istället in som ledamot i styrelsen och ersatte Hans-Olof Amblie med särskilt uppdrag att fortsätta arbetet med kontakten med kommunen och skolor
Även Sofia Törnqvist som elitens representant i styrelsen hade avböjt omval och i hennes ställe så valde årsmötet Alice Hugosson. Alice som varit med i byggkommittén och nu i Säckakommittén kommer även axla ansvaret som styrelsens representant i Säckakommittén.

Styrelsen för 2017 består av:
Tapani Mattus, ordförande (med särskilt ansvarsområde klubbverksamhet, SOFT, StOF)
Robert Larsson, vice ordförande (klubbens ansvarige i LL och LLMAB)
Jasinta Rajan, kassör (ekonomi, samt ledamot i LL:s LG)
Magnus Rajan (ungdom-, elitverksamheten)
Alice Hugosson (elitens representant, Säckakommittén samt styrelsens representant i valberedningen)
Mikael Jansson (kommun, skolor och RF)
Mia Hillerhag (sekreterare, information och kommunikation)
Christina Perneby (breddverksamheten)

Val av revisorer skedde också, och det blev omval på Micael Schultze vår externa revisor från Grant Thornton samt Harald Bauer med revisorssuppleant Jeanette Jarlemark.

Då Tapani Mattus valdes till ordförande så blev det också justeringar i valberedningen och årsmötet valde Marianne Söderberg som ny ordförande i valberedningen och omval på Rasmus Palmqvist-Akslaksen, och nyval från styrelsen via Alice Hugosson.

Mötet avslutades och efterföljdes av information om nya Säckatorp, hjärtstartaren som klubben investerat i och en genomgång av Lidingöloppets verksamhet och framtid.

Skribent: Robert Larsson
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info