Hoppa till sidans innehåll

Felix och Emma första vinnarna av nya testrundan

29 NOV 2018 22:26
Den 29 novmeber 2018 kommer alltså gå in i historieböckerna för IFK Lidingö SOK då den nya testrundan (8km längs med Lidingöloppets sista 8km) genomfördes för första gången. Segrare blev alltså Felix och Emma i herr respektive damklassen.
  • Skapad: 29 NOV 2018 22:26

I ett förhållande med 4 plusgrader men en stark vind genomfördes alltså det första testloppet på den nya testrundan som alltså startar vid 8 km markeringen på lidingöloppspåret och med mål vid stenen precis vid parkeringen nedanför Säckatorp.

Ett dryga 20 talet personer hade samlats för att vara med att slå sig in i historieböckerna och som sig bör under en premiärupplaga slogs det många personliga rekord såklart. Snabbast av alla var vår tyske torped Felix som redan efter 6 minuters löpning kunde lämna Bryan bakom sig då Bryan var tvungen att avbryta dagens test. Resten av loppet blev endast en kamp mot klockan för Felix som kom i mål på tiden 29,41 och är därmed rekordhållare i klubben. Bakom Felix hade Rasmus och Timo länge en hård kamp om andraplatsen men en mycket säker slutforcering av Rasmus gjorde att han aldrig gav Timo en chans att komma ikapp under upploppet. Rasmus klockade i mål på 31,45 och Timo 32,01.

På damsidan visade Emma varför just hon utvecklats så mycket sista åren och var inte långt ifrån att slå sig in topp 3 alla löpare inräknat. Det slutade med dagens fjärde bästa tid på 32,15 och då var Emma knappt en och en halv minut före dagens damtvåa Helena 33,42 som även hon gjorde ett riktigt bra lopp tillsammans med Susan som inte låg långt bakom med sluttiden 33,52.

Allas resultat finns här: Testlopp SOK 8km Spåret.xlxs

Bra kämpat allihopa. Nu blickar vi fram mot nästa chans som kommer komma i mars lagom till säsongen ska dra igång.

Skribent: Johan Runesson
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info