Hoppa till sidans innehåll

Första 25mannaträning inför 2019 avklarad

10 DEC 2018 10:36
Under helgen och närmare bestämt i lördags genomförd dryga 30 klubbmedlemmar den första 25mannaträningen i det nya projektet mot 5 lag på 25manna framöver. Vi återvände till Järvafältet där just 25manna avgjordes inte mer än ca 2 månader sedan.
  • Uppdaterad: 10 DEC 2018 10:36

Dagen till ära hade det lite varmare vädret återvänt dock även med lite lätt duggregn. Förutsättningar var trots allt väldigt bra för orientering med tanke på att vi kommit in i december och fortfarande har barmark. Starten för träningen var planerad till kl 11 så redan strax efter 10 började de första medlemmarna samlas kring samlingsplatsen för att snacka upp stämmningen inför passet. Själva träningen bjöd på olika banor i olika nivåer. Från vit till svart. Tyvärr så sakanade i alla fall jag många ungdomar då det t.ex. inte blev någon startande alls på den vita banan. Jag hoppas på bättre uppsluttning till nästa gång. Dock ska alla ungdomar som tog sig ut har en stor eloge för sin kämparvilja och energi att springa orientering i just december. Många ungdomar tog dessutom chansen att testa på en nivå svårare bana då många ska gå upp en nivå till nästa år. Detta är såklart inte lätt men jag är mäkta imponerad av bara tanken att börja innan man har åldern inne! 

Nästa gång det blir 25mannaträning är planerat till den 2 februari vilket är veckan efter Harsa så alla har tid att fokusera på skidåkningen ett tag framöver innan vi vänder tillbaka till skogen till fots igen.

För den intresserade finns resultat med sträcktider på Winsplits här och som vanlig resultatlista nedan:

Resultat 25mannaträning 

Skribent: Johan Runesson
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info