Hoppa till sidans innehåll

God Jul från Ninna Engberg, Lidingöloppets Generalsekreterare!

20 DEC 2018 14:35
  • Uppdaterad: 20 DEC 2018 14:35

Kära Lidingöloppsvänner!

Veckorna sedan jag tillträdde som ny generalsekreterare för Lidingöloppet har varit fulla av nya intryck och spännande möten. Det är svårt att skapa sig en klar bild av detta fantastiska evenemang och organisationen bakom efter mindre än tre veckor på plats men något som blivit väldigt tydligt är vilken otrolig betydelse för Lidingöloppets framgångar som ni funktionärer har!

Hösten har, av naturliga skäl, varit turbulent på Lidingöloppet. Vi har minskat personalstyrkan på kansliet och har också därigenom också tvingats ta farväl av fyra medarbetare som varit hos oss i många år. Sådana processer är alltid smärtsamma men jag är övertygad om att vi nu är lite bättre rustade för att möta framtiden och den tuffa konkurrens som just nu råder på lopp-marknaden. Tomas Hoszek stannar hos oss ett tag till och jag vill passa på att tacka honom för det fantastiska jobb han gjort under de gångna åren.

Johanna Ahlqvist, som hade rollen som funktionärsansvarig under 2018, är tjänstledig för studier och vi har ännu inte hittat hennes ersättare. Arbetet med detta pågår dock, har ni frågor direkt kopplade till ert funktionärsskap eller kanske tips på vem som skulle kunna ta över efter Johanna så hör av er till oss på This is a mailto link 

Funktionärsfesten är en härlig tradition och här behöver ni inte oroa er, det kommer att bli en fest även under 2019! Vi tittar just nu på lämplig plats och tidpunkt för denna, detaljerad info kommer så fort allt är spikat!

Jag har tyvärr bara hunnit träffa ett fåtal av er men jag har redan fått många värdefulla synpunkter och inspel och jag vill gärna ha fler. Tveka inte att maila This is a mailto link, ringa 070-720 00 26 eller varför inte komma förbi kansliet på en kopp kaffe. Jag vet att många av er har många års erfarenhet av våra lopp och era synpunkter är otroligt viktiga för oss när vi nu ska skapa ny Lidingöloppshistoria.

Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Ninna Engberg

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info