Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Höstens utbildningar!

10 OKT 2018 08:50
  • Uppdaterad: 10 OKT 2018 08:50

Stockholms OF arrangerar tillsammans med SISU Stockholms och Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) utbildningar under hösten, främst med fokus på Ungdomsledare. Kolla utbudet nedan och anmäl er gärna till kurserna!

1.Barn- och Ungdomstränarutbildningar på Bosön 23-25 november i samarbete med Svenska Orienteringsförbundet. Utbildningarna som genomförs under ledning av SOFTs tränarakademi är ett flaggskepp inom Svensk Orientering och är den självklara inkörsporten till en tränarkarriär inom vår sport. Deadline för anmälan är den 24 oktober!

 Barntränarutbildningen:

http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1144092

Ungdomstränarutbildningen:

http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1138982

2. Ungoteket Klubb Stockholm är en satsning på unga ledare, 14-25 år som vill lära sig hur orientering produceras och inte bara hur den konsumeras. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla din klubb till Ungoteket som drar igång 1-2 december med en helhelg på Lillsveds Folkhögskola på Värmdö. Mer info och anmälningslänk finns här. Anmälan går ut den 24 oktober!

3. Stockholms OF och SISU Stockholm Har skapat ett utbildningspaket med fördjupningskurser för tränare kring träningslära och skadeförebyggande träning (första tillfället som är ikväll är en SISU-kurs som vi lagt in för att den passa in vilket förklarar den korta framförhållningen). Paketet presenteras här och innehåller anmälningslänkar. Utbildningspaketet håller mycket hög kvalitet och med tanke på att det är kostnadsfritt är det näst intill att betrakta som obligatoriskt för alla klubbar att skicka representanter till dessa kurser.

Ta tillfället i akt!!”

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info