Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

IFK Lidingö SOK orientering 21 april

19 APR 2018 14:33
Eventet i Rudboda och Elfviksskogen samlar fler deltagare än väntat.
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2018 13:38

Den långdragna vintern gör att rikligt med snö ligger kvar i skogarna och har tvingat några OL-arrangörer att ställa in sina arrangemang under april. Det visar sig locka både många och mer långväga deltagare till Lidingö som kan erbjuda bra och snöfri terräng för orientering.

Anmälda deltagare – föranmälningar stänger natten till torsdag - närmar sig 800 så klubben engagerar nu många och laddade funktionärer med erfarenhet av OL-arrangemang för att skapa fina förutsättningar för tävling och motion med trivsel för deltagarna.

Och det finns utrymme för fler! Cirka 300 deltagare beräknas tillkomma tävlingsdagen och anmäla sig på plats vid Rudboda skola för att springa någon Öppen motionsklass. Välj Din utmaning bland OL-banor av olika längd och svårighetsgrad som passar alla: Yngre, äldre, erfarna orienterare, motionärer och nybörjare. 

Att åka kollektivt är ett smidigt sätt att ta sig till arenan vid Rudboda skola. T-banans linje 13 går till Ropsten och därifrån Lidingöbussarna 204 (Elfvik) och buss 212 (Björnbo) som har hållplats Lojovägen i stort sett på arenan. Buss 211 (Bosön) har hållplats Rudboda C ca 200 m från arenan. 

Rolf Lilja 

Starlistor, PM, livebevakning och resultater finns i Eventor

Frågor till:

This is a mailto link

 

Skribent: Jere Pajunen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info