Hoppa till sidans innehåll

Klädbeställning är nu på gång!

12 OKT 2018 08:14
Shopen stänger den 23 oktober kl. 23.59 och leverans kommer fram innan jul. Skidkläder och vindjackor kan provas på Säcka nästa torsdag (18/10) före/efter träningen.
  • Uppdaterad: 12 OKT 2018 08:14

Fokus på beställningen är i vinter och skidkläder men det finns också begränsat sortiment av orienteringskläder. En av nyheter i den här beställningen är vindjacka som är perfekt för träningspass när förhållanden varierar och man behöver ha extra kläder med sig del av passet. Jackan är tunn och rymmes i fickan. Kolla mer info om jackan här. Det finns också chans att beställa ryggsäck eller en vattentät duffel bag (perfekt för tävlingsresor). Ett bra julklappstips!

Design för O-tröjor och byxor ändras för nästa säsong och Battle-tröjar beställas redan nu med nu nya designen. Beställning med breddare utbud av orienteringskläder sker efter årsskiftet och kläder kan plockas upp före säsongpremiär i mars.   

Clubshopen hittas här. lösenord finns i våran hemsida ->Internt (VIP-rummet)->Klädkollektion. OBS. Kräver inloggning i IdrottOnline först.

Frågor kan skickas till Jere

 

Skribent: Jere Pajunen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info