Hoppa till sidans innehåll

Lidingöloppet blir TCS Lidingöloppet

19 MAJ 2016 09:31
Tack för alla insatser genom åren, så kan man sammanfatta att vi nu som arrangör av Lidingöloppet lyckats få till ett samarbete med ett av världens största IT bolag Tata Consultancy Services (TCS).
TCS blir titelsponsor och från och med nu så heter loppet TCS Lidingöloppet.
Att vi levererar sådan upplevelse och kvalité på vår Lidingöloppshelg, det strategiska hållbarhets- och samhällsarbete och vår miljö är huvudnyckeln till samarbetet och det skapar stora möjligheter för framtiden.  • Skapad: 19 MAJ 2016 09:31

Med samarbetet med TCS kommer vi att stärka våra möjligheter att arbeta för en hållbar utveckling och olika samhällsprojekt genom partnerskapet samtidigt som vi höjer upplevelsen för alla deltagare och besökare. Från och med nu heter en del av våra lopp TCS Lidingöloppet.

Samarbetet öppnar upp och sätter Lidingöloppet på den internationella kartan tillsammans med TCS andra lopp; TCS Amsterdam Marathon, TCS New York City Marathon och TCS World 10K Bengalur.

Det kommer också innebära att TCS och Lidingöloppet kommer att utveckla en digitala kommunikationsplattform, till exempel en löpar- och besökar-app.

Med hjälp av TCS kan Lidingöloppet fortsätta utveckla sin miljösatsning att få sina evenemang ännu mer hållbara och med det lyfta tävlingarna till en högre nivå. Att TCS kliver in som titelsponsor innebär även att Lidingöloppet kunna satsa mycket mer på CSR-projekt.

Mer information på www.lidingoloppet.se

 

Torsdagen den 2 juni kommer jag i samband med att vi har urplockning av Säcka att berätta mer om ledningsgruppens arbete och hur vi med nya partners till TCS Lidingöloppet nu kommer utveckla evenemangen ännu mer. Väl mött! 

Skribent: Robert Larsson
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info