Hoppa till sidans innehåll

Min Lidingö-era är över

02 DEC 2016 17:52
5 år bara?! Det känns längre.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2017 17:53

Det har varit så häftigt att vara en del av detta fantastiska gäng, och även om jag inser att jag under mina Lidingö-år endast bott ett halvår i stan så har jag alltid känt mig som hemma tillsammans med er på alla tävlingar. I Lidingö trivs man, så är det bara.

Vad jag tar med mig?

Det är så himla kul att springa stafett! Innan jag sprang för Lidingö var stafetter inget speciellt, det kändes aldrig som att jag gjorde ett bättre lopp där än vad jag kunnat göra individuellt. Men nu älskar jag det! Den bredden vi har, att kunna ligga med i tätdraget med upp till 3 lag, är unik. Det känns nästan som om alla som drar på sig Lidingötröjan förvandlas till stafettlöpare.

Grunden till det är gemenskapen. Att tillsammans sätta upp mål, att jobba tillsammans oavsett individuella mål och att känna tryggheten när det väl är dags.

Det är den känslan och bredden som gör att ni snart kommer nå hela vägen till toppen – och även om jag inte är delaktig just då så kommer jag enbart känna glädje för att ha varit en del av resan dit.

 

TACK till alla fantastiska löpare och ledare och extra TACK till Furu, Anna Bogren, Linus och Robban för allt ert engagemang.

 

Vi ses på någon åker till våren,

Frida

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är naturligtvis med sorg i Lidingöhjärtat som vi mottagit ditt och Fredriks beslut att byta kamratklubb. Vi har med alla medel försökt få er att förstå att det är bra mycket bättre att bo på östkusten än västkusten. Dock har vi inte nått speciellt stor framgång i detta, och att ni trivs och mår bra i Götet är bara att acceptera.

Frida, du har förutom en egen karriär varit en otroligt stark motor till Freddan, stöttat, pushat, bestämt och sett till att han idag är där han är. Att du dessutom på varje stafett du har sprungit för Lidingö alltid levererat toppresultat och framförallt alltid gett allt du har är något som uppskattas. Dessutom så tappar vi nu en av Sveriges bästa logibokare ;).

Vill tacka dig Frida för allt jobb du lagt ner i klubben och du kommer vara saknad i klubben och bland vännerna. Och vänner består.Lycka till med allt i Götet, och tröttnar ni på horisontellt regn i midjehöjd och blåst av småspik så är ni välkomna tillbaka till eastside.

Robert Larsson
Vice Ordförande 

Skribent: Robert Larsson
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info