Hoppa till sidans innehåll

Ny klubbtränare!

26 AUG 2021 10:14
Klart med ny klubbtränare!

Från och med 2021-09-01 har klubben en ny klubbtränare. Han heter Karl Tiselius och kommer nu senast från ett år på Bosön där han precis genomfört utbildningen ”Tränare för prestation”. 
  • Uppdaterad: 26 AUG 2021 10:14

Klart med ny klubbtränare!

 

Från och med 2021-09-01 har klubben en ny klubbtränare. Han heter Karl Tiselius och kommer nu senast från ett år på Bosön där han precis genomfört utbildningen ”Tränare för prestation”. 

 

Karl kommer vara ett utmärkt tillskott till klubben och bidra till en modern, utvecklande och attraktiv orienteringsverksamhet.

 

Så här säger Karl själv om sin bakgrund och sitt nya jobb:

 

Det är en stor ära att bli er nya klubbtränare och jag är riktigt taggad på att bidra positivt till klubben som nu direkt kommer ha en självklar plats i mitt hjärta. Jag förstår att det varit och är tuffa tider under pågående pandemin, men hoppas med min personlighet bidra med ny energi. Jag hoppas nu direkt under hösten bli varm i kläderna och snarast möjligt bidra till att ni klubbmedlemmar och klubben som helhet mår bra, har kul och utvecklas!

 

Med tanke på min nyss genomförda utbildning här på Bosön, samt en stark önskan om att nu få arbeta med just idrott (coachning, utveckling, prestation, event mm) professionellt så är detta ett drömjobb. Jag har en civilingenjörsexamen i Industriell ekonomi från Chalmers, men det är inte en dag för tidigt att nu börja jobba med det jag brinner för, och dessutom av många anses vara bäst lämpad för att verka inom.

 

Jag känner en stor fördel i att utöver orientering även varit aktiv på upp till amatörelit-nivå i flertalet andra konditionsidrotter. Orientering är ändå den idrotten jag har absolut mest erfarenhet ifrån som aktiv och tränare/ledare, men nu senaste åren har jag faktiskt byggt upp och lett ett framgångsrikt svenskt tävlingsteam, med över 500(!) aktiva medlemmar, på den virtuella cykelplattformen ”Zwift” (extra passande under pandemin dessutom). 

 

1999-2003 gick jag på RIG/OLGY i Sandviken och har JSM silver i nattorientering 2001 som främsta merit, då tävlandes för OK Kåre. Sedan aktiv som junior och senior i Dalaportens OL resp. GMOK (fram till 2015). Om/när jag kommer tävla som aktiv själv så kommer det vara för IFK Lidingö SOK!

 

Jag tänker nu supporta, coacha, peppa, motivera och inspirera er alla i en ljusare framtid tillsammans!

 

Karl kommer att tjuvstarta jobbet redan nu till helgen då han som ledare följer med klubbens löpare upp till Luleå och Boden för SM i medeldistans och stafett. Under september kommer sedan flera aktiviteter där klubben får möjlighet att lära känna Karl och vice versa.

 

IFK Lidingö SOK hälsar Karl varmt välkommen till klubben!

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info