Hoppa till sidans innehåll

Översyn av vision och verksamhetsidé startad

16 MAJ 2020 10:48
På årsmötet den 18 mars bestämdes att en arbetsgrupp ska se över klubbens verksamhetsidé och vision med sikte på 2025. På grund av Corona och det olämpliga i att ha möten så har arbetet inte kommit igång ännu. Men nu börjar det snart hända saker…
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2020 10:48

Då det verkar dröja tills det blir lämpligt att ha fysiska möten så har vi beslutat att smyga igång arbetet digitalt. Detta kommer ske genom diskussioner via något socialt media och distansmöten samt en fördelning av mindre uppgifter att göra. Lite uppvärmning helt enkelt.

Cina Broquist och Anders Stjerndahl leder arbetet. Förutom dem så ingår i arbetsgruppen en stor och representativ skara för hela klubbens verksamhet: Olof Melcherson, Ebba Ganslandt, Hector Haines, Emma Bjessmo, Marie Dyberg, Christina Perneby, Magdalena Carlstein, Ida Gawell, Ulric Carlsson och Harald Bauer.

Om du har tankar och idéer kring klubbens framtida verksamhet så ta gärna kontakt med någon i arbetsgruppen. Under processens gång så kommer vi på olika sätt både involvera och informera klubbens övriga medlemmar om arbetet.

På årsmötet i mars 2021 kommer förslag på en uppdaterad verksamhetsidé och vision att presenteras och beslutas om.

Här kan du läsa om den verksamhetsidé och vision som gäller nu och till och med 2020.

Skribent: Anders Stjerndahl

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info