Hoppa till sidans innehåll

SM-BRONS I SPRINTSTAFETTEN!

03 JUN 2019 09:26
  • Uppdaterad: 03 JUN 2019 09:26

Stort grattis till Helena, Johan, Mårten och Emma som i söndags tog  SM-brons i sprintstafetten i Hudiksvall! Guldet gick även i år till Stora Tuna, som ledde stafetten vid varje växling och silvret tog OK Tisaren. 

Nedan kan ni läsa loparnas tankar om stafettens gång:

1:a sträckan Helena:
En startposition en bit bak i fältet gjorde det svårt att komma fram dit jag ville i början. Efter varvning glesades startfältet ut & det blev en annan typ av orientering med längre sträckor & kluriga staket. Började läsa till 11e kontrollen när jag skulle till 14e men lyckades komma på det i god tid. Allt som allt en stabil första sträcka, jag gillar konceptet med sprintstafett 😊

2:a sträckan Johan: 
Jag fick ett bra läge! Tänkte att det skulle vara mycket gafflat så var förberedd på egen orientering, blev dock väldigt nervös att det var fel karta eller något då jag hade helt eget av alla tätlagen😂😂. Men försökte bara göra så bra som möjligt! Sprang väldigt bra fram till sista tre sträckorna där jag längtar lite för mycket till Mårten och slarvar med vägvalen och tappar lite väl mycket tid men i övrigt väldigt nöjd! Jättekul att det sedan blev medalj💪🏼😊😋

3:e sträckan Mårten:
La i stafettväxeln o tryckte på allt vad det gick idag. Var klurig bana som korsade många gånger så gällde att vara noga med att löpa mot rätt kontroll. Roliga orienteringsutmaningar!

 

(bild Lars Rönnols))

Andra laget kämppade även på bra och sprang till slut in på en 15:e plats. I laget sprang Anna, Rasmus, Timo och Alice.

Under helgen avgjordes även individuella SM sprinten. Anna tog en 10:e plats i damklassen och Johan en 13:e i herrklassen. Amelie vann D16B finalen. 

STORT GRATTIS TILL BRONSMEDALJÖRERNA! 

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info