Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sommaraktiviteter juni-augusti!

31 MAJ 2018 09:44
Efter en riktigt aktiv vår och försommar, med massor av fina prestationer och många olika aktiviteter kommer nu följande månader att vara lite lugnare. Men före det är dags att ta semester, så har vi ju ännu Jukola kavlen framför oss!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2018 13:21

Efter en riktigt aktiv vår och försommar, med massor av fina prestationer och många olika aktiviteter, kommer nu följande månader att vara lite lugnare. Under juni-augusti kommer de arrangerade aktiviteterna att vara väldigt få, då många är på semester och bortresta. Men före det är dags att ta semester har vi ju sjävklart ännu framför oss finska orienterarnas andra julafton, dvs Venla och Jukola kavlen! 

Juni

- 2-3.6 Sprint SM i Jönköping. Man kan följa med både individuella tävlingen på lördag och stafetten på söndag via Eventor. SOK har 9 löpare med på lördagen och 2 lag i HD21 på söndagen. 

- Venla/Jukola kavlen 16-17.6 i Hollola, Finland. Vi kommer att ha 5 lag med på Venla kavlen samt 3 herrlag och 1 damlag på Jukola kavlen. Liveresultat samt web TV sändning finns på Jukola hemsidan. Mera info om tävlingshelgen publiceras närmare tävlingen. 

- Sista Säcka Afterrun med matservering är 7.6, sedan blir det en paus under sommaren och så fortsätter vi igen i augusti. 

 Juli

Väldigt lite klubbaktiviteter i juli, men i slutet av månaden är det ett stort gäng SOKare som skall springa O-ringen i Höga Kusten.

Augusti

Under början av månaden är det ännu väldigt lite aktiviter, men sedan kommer vi att köra igång igen. Vi återkommer efter sommaren med närmare information om höstens höjdpunkter! Medel KM arrangeras 21.8.  

(Bild: Magdalena Carlstein)

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info