Hoppa till sidans innehåll

Sommarens VM medaljörer!

07 AUG 2019 22:19
  • Uppdaterad: 07 AUG 2019 22:19

Även om eliten ännu har årets världsmästarskap framför sig, så har många andra klubbmedlemmar redan avklarat sina mästerskap och med stor framgång!

Först av stapeln gick junior-VM i början av juli i Danmark,  där Nika lyckades perfekt på långdistans och delade guldet med Iida Haapala (Finland). Senare under veckan hämtade hon även sitt lag i mål på en andra plats i stafetten! Congratulations Nika to the JWOC medals! På hennes hemsida har Nika även skrivit om receptet att bli en världsmästare, ni kan läsa texten här!

Samtidigt som juniorerna tävlade i Danmark så tävlade även seniorerna i Lettland. Birgitta hade stora framgångar i veteran-VM i klassen D80 och tog medalj i alla distanser: guld i sprint, brons i medel och silver på långdistansen. Väldigt imponerande! Stort grattis Birgitta till alla tre medaljer!

I början av augusti avgjordes även WBOC, dvs världsmästarskapen i orienteringsskytte. I detta mästerskap representerade familjen von Frenckell klubben flitigt och vann totalt 6 medaljer på sprint och klassiska distanserna. I klassiska distansen lyckades Rafaela bäst och tog guldet i klassen D20. Grattis till alla medaljörer!

Förrutom världsmästarskapen så såg vi även många fina prestationer under O-ringen i Kålmården i slutet av juli. Vi hade även fyra medlemmar som passerade mållinjen först av alla i sina klasser i slutet av veckan: Rasmus (H21), Annica (D35), Birgitta (D80) och Samuel (3-dagars medelsvår)! I Elitklasserna lyckades även Anna ta en 4:e plats och Johan en 7:e plats totalt. 

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info