Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Orientera på Lidingö

18 JUN 2020 11:25
I dessa svåra tider så erbjuder IFK Lidingö orientering en möjlighet att på ett säkert sätt motionera och njuta av Lidingös fantasiska natur. Vi erbjuder orienteringsbanor av varierande svårigheter runt om på Lidingö. Passa på att ge dig ut i naturen
  • Uppdaterad: 18 JUN 2020 11:25

Via denna länk finns möjlighet att ladda hem och själv printa ut aktuella banor som finns skapade på olika platser på Lidingö. Ta chansen att göra ett äventyr för dig själv eller ta hela familjen på en spännande upplevelse. Vill du veta mer om hur man orienterar så finns det väldigt bra filmer via denna länk.

Bli medlem i IFK Lidingö Skid och orienteringsklubb och analysera din tur i skogen.
Som medlem (om du inte är det bli det här) så kan man med en GPS-klocka (eller via Strava) ladda upp din tur i skogen på Livelox (www.livelox.com) ett GPS-uppföljning och analys program som används inom orienteringsvärlden.
Som sagt för att få tillgång till verktyget krävs medlemskap i IFK Lidingö Skid och Orienteringsklubb. Förutom detta så är du med i en av orienteringsvärldens trevligaste klubbar och du får en mängd möjligheter att fördjupa dina kunskaper oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen.

Testa orientering med din mountainbike - Månadens bana
Vi har också en månadsbana, där du med cykel tar det runt en bana i skogen, finns att ladda hem på samma ställe som orienteringskartorna. Mountainbike orientering förkortat MTB-O är kombinationen av att cykla i naturen och navigera till kontrollen. Bra motion för både hjärta och hjärna. Testa på, ladda hem kartan och ge dig ut!

Välkomna ut i Lidingöskogarna!

Skribent: This is a mailto link
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info