Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tack IFK Lidingö SOK

14 MAR 2017 13:10
Efter 7 säsonger i den blåvitröda kamrat-tröjan har jag nu beslutat att byta tillbaka till min moderklubb. Därför vill jag nu säga tack till klubben och till alla er klubbkamrater.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2017 13:15

När jag först kom till Lidingö var det som en ung, medioker elitlöpare men tack vare förutsättningarna som finns i klubben utvecklades jag till internationell toppnivå. Jag är tacksam att klubben trott på mig och ett speciellt tack till Thomas Furuheim som varit den viktigaste personen i min satsning.

Jag hoppas jag varit en bra förebild och har bidragit till klubbens anseende med en positiv attityd till att våga satsa och att IFK Lidingö erbjuder fantastiska förutsättningar att lyckas för löpare som verkligen vill satsa på elitnivå.

Klubbkamraterna och det gemensamma fokuset i förberedelserna mot de stora stafetterna är en av de sakerna jag kommer sakna mest. Jag är stolt över att jag fått vara delaktig i de framgångar vi nått de senaste åren på 10Mila, Jukola och 25-Manna.

Trots att jag inte bott i Stockholm de senaste 5 åren har jag alltid trivts väldigt bra i klubbsammanhang när vi varit iväg på träningsläger eller tävlingar. Jag är glad och tacksam över alla de vänner jag lärt känna i klubben, ni är en stor anledning till att jag fortsatt representera IFK Lidingö även efter jag flyttade från Ön.

De senaste åren har jag mer och mer saknat att ha en klubbtillhörighet på hemmaplan där jag bor och nu önskar jag detta. Jag har knappt 2,5 år kvar på mina universitetsstudier i Örebro och väljer därför att under den tiden representera min moderklubb Hagaby GoIF.

Stort tack för allt.

Vi ses i skogen framöver och jag önskar klubben lycka till inför årets stora stafetter samt hälsar er välkomna till årets SM i Närke, det kommer passa IFK Lidingö bra.

/Filip Dahlgren

Skribent: EK

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info