Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tack klubben!

26 OKT 2018 16:30
Två år på Ön har gått snabbt, jag har så många bra minnen från min vistelse här!
  • Uppdaterad: 26 OKT 2018 16:30

Jag kommer ihåg mitt första Lidingölopp som funktionär och hur imponerad jag blev av arrangemanget, en nivå jag inte har sett någonstans. Två år senare har jag fått uppleva livet som SOK medlem, som elitlöpare, anställd och funktionär. Jag känner att jag har varit privilegierad som fått jobba för nånting som är extra viktig för mig och som jah har lagt tusental timmar på. Jag har sett samma ambition i många medlemmar och den har styrt mig i mitt jobb.

Mitt liv har kommit till en punkt där jag behöver tänka på min framtid. Fast jag har trivts på Ön, är det dags att bygga om mitt liv och jag anser att min framtid är i Finland i ett längre perspektiv.
Jag inser också att det är dags att dra nytta av min utbildning som ekonom, den karriären måste börjas nu. Jag har fått ett jobb för en finsk bank i Kuopio och jag kommer även att bosätta mig där ifrån början av november.

Förhoppningsvis har orientering och idrott alltid en plats i mitt liv men jag kommer avta i min satsning på orientering. Stora stafetter kommer fortfarande finnas i mitt nya program, men målsättning är att satsa på traillöpning och i olika projekt inom idrottsarrangemang. Jag har samlat värdefull erfarenhet om idrottsarrangemang och den kommer jag försöka ta nytta av också Finland. Hoppas jag kan sprida samma idrottsglädje till Finland som ni har levererat till Lidingöloppets löpare under så många år!

Lidingö som miljö för idrott och SOK som klubb har erbjudit många möjligheter för min elitsatsning. Jag är övertygad att jag inte hann dra nytta av alla möjligheter för att utveckla mig ett steg till som orienterare. Jag känner också stor tacksamhet att jag fått möjligheten att utvecklas arbetsmässigt i min roll som anställd i klubben. Fast mitt fokus har varit i elitverksamhet, har jag sett en stark ungdom och breddverksamhet och har uppskattat alla som är med och medverkar i klubbens verksamhet. Min vision har alltid varit en klubb som erbjuder träningar och andra aktiviteter till medlemmar oavsett deras ambitioner och erfarenhet.  Jag är övertygad att Johan som klubbtränare kan utveckla klubben ännu ett steg i rätt riktning. Tränaren ensam kan inte ändra kursen av klubben utan han behöver hjälp av medlemmarna. Mitt enda önskemål är att ni stöttar Johan som ni har stött mig. Då kommer ni leverera!

Tack för allt en gång till och lycka till under vintersäsong! Vi ses på tävlingarna nästa vår!

Paljon kiitoksia!
//Jere

 

Från styrelsen så vill vi tacka dig Jere, du har varit en stor förebild för många.
Ditt sätt att alltid se problem som nått som ska lösas, hur du ifrågasatt strukturer och kommit på nya sätt att lösa dessa.
Under din tid som kansliansvarig har du skapat en ordning och reda som möjliggör att vi är lika bra på kansliet som verksamheten är i skogen. Det är självklart tråkigt att du nu väljer att flytta över viken igen, men vi har full förståelse och kan inte annat än önska dig ett stort lycka till i nästa karriär.

Som löpare har det också varit en stor ära att ha dig som klubbkamrat, en klubbkamrat som alltid ser till klubbens bästa och som i vått och torrt alltid ställer upp och levererar. Du har bidragit mycket med din erfarenhet från de stora stafetterna och givit oss alla en dos med nya infallsvinklar och möjligheter.

Återigen Jere, stort lycka till på din fortsatta resa och båten och flyget över viken känner du ju till så dörren till ön är alltid öppen för dig!


Stort Tack!

Robert och kollegorna i styrelsen.

Skribent: Robert Larsson
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info