Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tack till våra ägarklubbar!

05 OKT 2021 13:35
  • Skapad: 05 OKT 2021 13:35

Nu är årets evenemang över. TCS Lidingöloppshelgen blev TCS Lidingöloppsveckan detta år. Att vi redan för knappt ett år sedan valde att lägga upp evenemanget som en hel vecka har varit en förutsättning för att kunna genomföra evenemanget, även om vi inte visste det då. Med alla ändringar kopplade till Covid-19 och restriktioner som gått från 8 deltagare till, nu för en knapp vecka sedan, inga restriktioner alls har just den flexibilitet som en hel vecka givit varit avgörande.

Den utökade lopperioden, alla regeländringar och nödvändigheten att inte göra som vi brukar göra har givetvis också varit enormt utmanande och ansträngande. Många har slitit hårt och det har varit många timmars mer arbete än vanligt.

Jag vill rikta ett stort tack till Lidingöloppets ägarklubbar och framförallt till er, alla medlemmar i IFK Lidingö Friidrottsklubb och IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb, som gått man ur huse, ställt upp när det behövs som mest – och levererat ett fantastiskt lopp.

Jag har tjuvkikat lite på den utvärdering som vi nu har ute bland alla deltagare och jag kan berätta att vi får enormt fina betyg. Bland det som sticker ut nämns bland annat våra fantastiska funktionärer!

Självfallet ska vi tillsammans utvärdera det vi gjort, sträcka på oss för det vi gjort riktigt bra, och lära oss av det som inte fungerat som det bör. Låt oss dock fortsätta ytterligare ett par dagar med att gå omkring med ett stort leende på läpparna och minnas våra fem fantastiska loppdagar.

 

Varmt tack!

 

Bästa hälsningar

Lidingöloppets kansli genom

Cecilia Gyldén

(bild på kansliet från vänster till höger Rebecka, Cilla, Fredrik, Josefin, Sara, Jade, Martin, Eva-Lena, Sandra)

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info