Hoppa till sidans innehåll

Trotjänare slutar på kansliet

05 MAJ 2017 10:04
Vår klubb är summan av alla medlemmars arbete, men en del medlemmar gör alldeles exceptionella insatser. Öystein Kvaal Österbö är en sådan person.
  • Uppdaterad: 23 OKT 2017 09:59

Han har sedan han kom till klubben, år 2011, haft en betydande roll på kansliet och sett till att arbetet med många administrativa uppgifter fungerat så bra. Han har lagt ned mycket tid för att skapa goda träningsmöjligheter för klubbens alla medlemmar, både elit, ungdom och bredd. Öystein har anordnat Veckans bana, samt skolorientering, som även många utanför klubben nyttjat. Han är och har också en som bidragit till många av IFK Lidingö Orienteringsklubbs stora framgångar i tävlingssammanhang.

Öystein är personen som alltid ställer upp, hans hjälpsamhet är känd i klubben. De som haft förmånen att gå på fest med honom vet att hans energi även i sådana sammanhang räcker längst.

Vi i klubben vill verkligen ge våra varmaste rekommendationer och ett stor TACK till Öystein, när han nu kommit fram till att lämna sitt arbete i klubben.
Vi kommer att sakna honom och är mycket tacksamma för allt arbete som han lagt ned i IFK Lidingö Orientering. Vi kommer ju att träffas på många tävlingar framöver, och Öystein kommer att fortsätta att vara medlem, jobba ideellt och springa för klubben.

Öysteins arbete kommer den närmaste tiden delvis att skötas av Jere Pajunen, och styrelsen går nu igenom de uppgifter som hanteras på kansliet för att lösa bemanningen på bästa sätt.

Lycka till Öystein och ett återigen ett stort Tack!

Med vänliga hälsningar!
Styrelsen

För kontakt med kansliet så maila This is a mailto link

Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info