Hoppa till sidans innehåll

Vad händer i april?

04 APR 2018 08:54
Våren är äntligen här (även om lite snö ännu kvar i skogarna) och det betyder ju även att orienterings- och tävlingssäsongen börjar komma igång ordentligt. I detta informationsbrev försöker vi sammanfatta alla viktigaste händelser för april
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2018 13:38

Våren är äntligen här (även om lite snö ännu kvar i skogarna) och det betyder ju även att orienterings- och tävlingssäsongen börjar komma igång ordentligt. I detta informationsbrev försöker vi sammanfatta alla viktigaste händelser och arrangemang under månaden:

V. 14 (2-8.4)
- Eliten tränar och tävlar i Schweiz. Lycka till på tävlingarna!

Sprint resultat:  https://www.o-l.ch/cgi-bin/results?rl_id=4507

Medel resultat: https://www.o-l.ch/cgi-bin/results?rl_id=4510 

 

V. 15 (9-15.4)
- Nybörjarkurs för barn och ungdomar drar igång torsdag 12.4 på Grönsta gärde kl 18:00. Sprid gärna inbjudan till grannar och vänner med barn! Inbjudan finns på hemsidan: https://www.ifklidingo.se/Klubbinfo/Nyheter/nyheterfranifklidingosok/orienteringskursforbarnochungdomar/
- Swedish League drar igång i Skåne under helgen 13-15 april och på programmet står både sprint, lång och medeldistans. Anmälan senast 8.4 via Eventor. Klubben har flera löpare som deltar.
- Stigtomtakavlen arrangeras 14-15.4. Anmäl intresse senast 4.4 via Eventor. Ypperlig chans för alla som inte springer Swedish League att finslipa på stafettformen inför 10mila!

v. 16 (16-22.4)
- Lördagen 21.4 arrangerar SOK en nationell långdistans tävling i Rudboda! Vi hoppas att alla klubbens medlemmar kan hjälpa till med arrangemanget. Om du inte ännu har någon uppgift, anmäl dig via Eventor på Klubbaktiviteter https://eventor.orientering.se/Activities/Show/8080
- Onsdagen 18.4 är det dags för KM terräng tillsammans med FRI. Anmälan senast 16.4 via Eventor (klubbaktivitet).
- SM natt arrangeras fredag 20.4 utanför Jönköping. Anmälan senast 8.4 via Eventor
- Swedish League finalen avgörs på söndagen söder om Linköping. Anmälan senast 15.4 via Eventor

V. 17 (23-29.4) 10mila vecka!
- Dags för vårens höjdpunkt 10mila! SOK ställer upp med 3 Ungdomslag, 5 damlag och 4 herrlag. I år går tävlingen av stapeln i Nynäshamn, så väldigt bra chans för alla klubbmedlemmar att åka ut till tävlingsarenan och heja på SOKs alla lag. Mera info om tävlingen finns på arrangörernas hemsida: https://www.10mila.se/index.php/sv/. Vi kommer även på klubbens egna hemsidor senare under månaden att skriva mera info om SOKs lag och annan allmän information om tävlingen.  

Veckoträningarna fortsätter självklart att rulla på som vanligt, mera om dem kan man fortsättningsvis läsa mera om via kalendern på hemsidan eller respektive grupps Facebook sida.

Vi kommer försöka få ut ett liknande ”Vad händer” brev i början av varje månad och om ni har något speciellt som ni önskar att vi tar upp kan ni maila det till Ramona på adressen: ramona.annmari @  gmail.com.

Skribent: Ramona Åkermarck-Mähönen
E-post: Adressen Gömd

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info