Hoppa till sidans innehåll

Mårten Boström ansvarig för IFK Lidingös träningsmiljö

08 JUL 2022 16:03
Mårten Boström fortsätter som ansvarig för klubbens träningsmiljö. . Foto: Per Gustås
  • Uppdaterad: 08 JUL 2022 16:03

Mårten är redan ett känt ansikte i klubben och i orienteringsvärlden med bland annat ett VM-guld i sprintorientering på meritlistan. Mårten var också med i juli 2022 och tog klubben till ett SM guld i sprintstafett.

Tjänsten som ansvarig för IFK Lidingös träningsmiljö fokuserar på att erbjuda träningar med hög kvalitet, både orientering och löpning. Träningarna är öppna för alla medlemmar. Läs mer om IFK Lidingö SOKs träningsmiljö här.

Mårtens goda kunskap om klubbens verksamhet och erfarenhet av orientering och löpning på elitnivå ska säkerställa en utvecklande och attraktiv orienteringsverksamhet.

Själv säger Mårten:

”Det är en ära att få bidra till att föra vidare IFK Lidingös färger mot en ny era. Jag brinner för kartor så planering av orienteringspass är bland det bästa man kan göra. Hoppas kunna med min erfarenhet från idrotten säkra att klubbens träningar och läger håller en hög klass framöver.

Jag har varit aktiv i klubben och bott på ön från 2014 så känner till vad som fungerat tidigare i träningsmiljön och vad som borde läggas mer fokus på.”

Från klubbens sida: 

"Vi är väldigt glada över att Mårten som varit i klubben länge och själv nått VM-guld nivå, vill vara den som leder vår träningsmiljö framåt och skapar absolut bästa förutsättningar för alla ska kunna utvecklas som orienterare i vår miljö."

Skribent: Robert Larsson
E-post: This is a mailto link

VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info