Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar


Sommarbrev Juni 2021 


Glad sommar alla klubbkamrater och orienterare i IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb. Och ett tack till alla, ingen nämnd ingen glömd, som under året arrangerat träningar och klubbinterna arrangemang som Veckans Bana, KM-tävlingar och vårdat vårt Säckatorp trots pandemirestriktioner.


Nu kan vi äntligen skönja en ände i pandemin och börja planera för aktiviteter och tävlingar med klubben. Både som organisatörer och som deltagare, kanske några redan har planerat att delta i tävlingar nu i sommar när restriktionerna börjar släppas.


Givetvis kommer vi också att bidra med tävlingar i år, dels med vårt Lidingölopp, dels med att vi ansvarar för årets DM i medeldistans- och långdistanstävlingar för Stockholms orienterare så september kommer bli intensiv för många i klubben.

Så passa på att njut av sommaren och ledigheten och fundera på hur ni kan hjälpa till vid tre helger i september och oktober;
 helgen 4–5 september då DM tävlingarna genomförs och
 helgerna 24–26 september och 2–3 oktober då Lidingöloppet genomförs i en utsträckt pandemianpassad tappning.

För alla innebär det flera dagars arbete än vid ett vanligt Lidingölopp eller längre dagar än vanligt. Något att fundera på vid planeringen så det finns tid för mat och rast vid de olika arbetsuppgifterna. Vi återkommer i augusti med mer detaljerat arbetsbehov för våra stora arrangemang i år.


Har ni ännu inte blivit tillfrågade om att bidra vid något av arrangemangen meddela mig så anvisar jag er lämpliga uppgifter. Några kanske inte kan delta vid själva genomförandet, då går det bra att hjälpa till framför allt innan när olika delar för de olika arrangemangen ska byggas upp, markeras eller kontrolleras. I år kommer vi behöva att alla våra klubbmedlemmar gör något arbete.


Jag vill återigen uttrycka mitt tack till alla som arbetar och engagerar sig i klubben så vi kan ha en bredd, en spets och många ungdomar att bygga vidare på.

Ha en bra sommar, väl mött i augusti
Tapani
Tapani Mattus
Ordförande
IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb

Det finns inget album kopplat till denna sida.


VÅRA SOCIALA MEDIER:STOLT ARRANGÖR AV:

lidingoloppet-logo.svg

SAMARBETSPARTNERS:

noname logo med platta

Postadress:
IFK Lidingö SOK - Orientering
PDF-fakturor: This is a mailto link, Vasavägen 82
18141 Lidingö

Besöksadress:
Vasavägen 82
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0730203462
E-post: This is a mailto link

Se all info